Boja za muškarce i njega kose i brade

boja za kosu, bradu i brkoveBoja za muškarce GENTLEMEN’S HAIR CLUB  vrlo uspješno i brzo boja kosu, bradu i brkove.

Kad prijeđete određene godine, sijeda kosa na muškarcu može biti baš šarmantna… ali ne uvijek. Kod mnogih muškaraca se sijede vlasi pojavljuju prerano u kosi i/ili u bradi i brkovima te ih čini starijima nego što jesu – ali ne nužno u dobrom smislu. Zato niti ne čudi da se velike kozmetičke kuće koje nude profi opremu za frizere trude napraviti što kvalitetnije, što prirodnije boje koje se isto tako što manje drže na vlasi kako bi i pripadnicima jačeg spola omogućila da se osjećaju bolje i ljepše u svojoj koži.

U travju 2017. godine, frizerski salon Remi je popunio svoje police odličnom bojom za muškarce koja brzo i učinkovoto boja kosu, bradu u brkove.

Cijena za bojanje kose uz šišanje je 100 kn, a za ostalo ćete morati pitati osobno u salonu.

Boja se drži samo 10 minuta – pa kako mi volimo reći “sramota minimalizirana.”

NOVO U NAŠOJ PONUDI ZA NJEGU MUŠKARCA: MNLY KOZMETIKA

NOVO u našoj ponudi od proljeća 2020. godine –  za njegu kose, vlasišta i brade muškaraca  koristimo i proizvode odličnog domaćeg branda MNLY.

U ponudi:

ANTI GREY KOLEKCIJA – PROTIV SIJEDIH – anti-grey kolekcija s crnim nano ugljikom za instantno prekrivanje sijedih, te postupnu repigmentaciju korijena.

Proizvodi (3 proizvoda): tonik za dugu i tonik za kratku kosu, šampon (pokriva 75 % sijedih nakon 5 pranja).

HAIR GROWTH – RAST KOSE – revolucionarna formula za rast kose sadrži aktivne sastojke koji istovremeno djeluju na uzrok i posljedicu.

Proizvodi (3 proizvoda):  šampon za rast kose, tonik za rast kose, hidrantna krema i aftershave za jačanje i rast brade.

KADA SIJEDIMO I ŠTO IH UZORKUJE?

Prve sijede vlasi dobivamo u 30-im godinama, a pretpostavka je da će većina muškaraca do svoje 50-e godine imati 50% kose u sijedima. Sijeda vlas je vlas koja je radi prestanka produkcije melanina izgubila pigmentaciju – pa je postala bijela ili siva.

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića. Više informacija

Upotreba kolačića na ovim stranicama je omogućena kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo njihovog korištenja. Ako nastavite koristiti ove stranice bez promjene postavki na vašem uređaju ili ako kliknete "Prihvaćam", smatramo da ste suglasni s njihovom uptrebom.

Zatvori